Scari interioare din lemn. Balustrade din lemn

Suntem producatori de scari de interior si balustrade executate din lemn masiv. Avem experienta de peste 20 ani in domeniu.

Pentru realizarea produselor folosim material de esenta tare: fag, stejar, frasin, nuc, paltin.

Lemnul folosit este atent prelucrat si finisat folosind utilaje si tehnici performante. Scarile din lemn sunt realizate doar la comanda si sunt proiectate cu un soft-specializat, astfel ca se adapteaza perfect spatiului in care sunt amplasate. Modelele de balustrada din lemn sunt variate, produsele se pot baitui in culoarea dorita, iar tratarea lemnului se face cu substante speciale si pentru trafic intens. Pentru produsele realizate asiguram servicii complete de finisaj, transport si montaj.

Realizarea unei scari de interior: creativitate şi originalitate sau rezistenţa şi calcule exacte?

Aceasta este întrebarea de la care pornim cand ne gandim la execuţia unei scari pentru locuinţa dumneavoastra, întrebare ce ne pune in mare dificultate cand trebuie sa alegem intre estetic si rezistent. Avem la dispoziţie o paleta larga de surse de inspiraţie: reviste, televiziune, internet, încat suntem tentaţi sa credem ca este uşor sa ne ocupam singuri de toate aspectele unei astfel de lucrari.

Dar atunci cand dorim ca produsul final sa fie de calitate, rezistent în timp şi sa se contopeasca cu designul locuinţei, trebuie sa ascultam sfatul specialistului. De aceea, deşi sunt multe metode posibile pentru a construi o scara din lemn, indicat este sa consultati un arhitect sau un specialist în domeniu.

Cu ajutorul unui specialist în proiectarea şi executarea scarilor din lemn puteti obţine o îmbinare armonioasa, dar totodata şi rezistenta între nivelele cladirii, o scara interioara care sa se integreze în acest tot unitar pe care îl reprezinta casa.

Colaborarea cu persoane experimentate în domeniu ne aduce, nu în ultimul rand, garanţia ca şi nepoţii noştrii se vor bucura de frumuseţea şi liniştea caminului la fel cum am facut–o noi.